Springlessen

Springlessen voor manegeruiters 
Die zijn er op dinsdag en vrijdag in de oneven weken en worden gegeven door Wilma Stouten. Om mee te kunnen doen in de springles moet je wel al wat ervaring hebben. Niet alle manegepaarden zijn geschikt voor de springles, maar we letten daar wel op bij de aankoop van onze paarden en pony's, zodat je er echt iets van kan leren. 

Kwartaalabonnement met eigen paard of pony
Je kunt nu ook kiezen voor een kwartaalabonnement voor springlessen. Deze lessen zijn op maandagavond en worden ook gegeven door Wilma Stouten. Het zijn 10 lessen en de kosten zijn € 100,00 tot 18 jaar en vanaf 18 jaar € 150,00 per kwartaal. Mocht je een keer verhinderd zijn voor de les, dan kun je eventueel iemand anders voor jou in de plaats laten rijden waarmee je zelf de kosten verrekend. Inhalen in de lessen op dinsdag of vrijdag kan niet en andersom kunnen springruiters uit de dinsdag en vrijdag les niet op maandag inhalen. Je rijdt met maximaal 4 ruiters in lessen van een uur, we proberen het niveau zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. 

Inschrijven
Schrijf je nu in voor het volgende kwartaal april, mei, juni. Je kunt mailen naar info@manegedeeendracht.nl Vermeld bij de inschrijving het niveau waarop je rijdt, of je op een paard of pony rijdt en je leeftijd.