Sponsoring

Manege de Eendracht timmert aan de weg. Doet u mee?

U kunt een grote groep potentiële klanten bereiken door uw reclamebord aan onze piste en in de binnenbak te plaatsen. De tarieven zijn gunstig, bovendien krijgt u een gratis vermelding met link op onze website. Onder aan deze pagina vindt u praktische informatie. Eerst vertellen we u graag iets meer over ons mooie bedrijf. 

Manege de Eendracht is een bedrijf met allure en potentie. De laatste jaren hebben we veel in het bedrijf geinvesteerd om dat zo te houden. In 2014 is een 6000 m2 grote piste aangelegd met een zogenaamde eb- en vloed bodem. Deze bodem is geschikt voor alle evenementen, onder vrijwel alle weersomstandigheden. Ook is de waterhindernis verbeterd, heeft het hele terrein een opfrisbeurt gehad en is er een verhard parkeerterrein aangelegd. We investeren in techniek. Met de Purple Packer worden wekelijks de boxen machinaal uitgemest. Aan de andere kant van de Rijkebuurtweg kunnen we sinds 2015 beschikken over een anderhalve hectare grond voor wedstrijden of als parkeerterrein. Ook is in 2015 een compleet nieuw parcours en een aantal dressuurringen aangeschaft. We investeren in goede instructeurs en fijne paarden en pony's voor onze lesklanten. Begin 2016 zijn de bodems in beide binnenbakken aangepakt. Ze zijn voorzien van nieuw zand en de zogenaamde XP4 vezel van Stabon. Daarnaast zijn er nieuwe wanden in de binnenbakken gekomen. Ook die zijn dus weer helemaal up to date. Verder zijn er paddocks, is er een bak om te longeren en paarden los te gooien en nog een extra buitenbak om in te rijden. Kortom, aan alles is gedacht. Het is gezellig in onze kantine en op de twee fraaie terrassen is het bij mooi weer goed toeven.

Het hele jaar door zijn er lessen en daarnaast met grote regelmaat clinics, evenementen en wedstrijden. Voor het buitenseizoen staan weer al de nodige mooie evenementen op de kalender. Het KWPN organiseert hier haar keuringen en de PAVO cup. Na een paar jaar weg te zijn geweest is er sinds 2015 weer eventing en ook de nationale menwedstrijd Zeeland staat weer op de agenda. Daarnaast veel dressuur en springwedstrijden, maar we proberen ook out of the box te denken en staan open voor evenementen die soms niks met paarden te maken hebben om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken. Zo hebben we in 2016 zo'n 800 leden van de Goldwing Motorclub mogen ontvangen die hier hun jaarlijkse uitje kwamen vieren! Verder komen op onze minicamping natuurlijk met name toeristen en mensen die hier met hun paard op vakantie komen. In de zomer organiseren we goed bezochte ponykampen en vrijwel het hele jaar door zijn er buitenritten over het strand en door het bos. Ook daarvoor is veel belangstelling.

Praktische informatie

Formaat borden:
- Hoogte 70 cm. Er is 60 cm. ruimte voor tekst
- Breedte 250 cm. 
- Dikte 6/8 mm.

Prijzen:
- 1 bord van bovengenoemd formaat kost u € 200,00 excl. btw per jaar.
   U kunt zelf uw voorkeur aangeven voor binnen of buiten. De borden aan
   de buitenpiste kunnen aan twee kanten bedrukt worden.
- een 2e bord van hetzelfde formaat kost € 100,00 excl. btw extra per jaar. 

U moet uw bord(en) zelf laten maken en bij ons aanleveren.

Neem contact met ons op via (0118) 591 384 of info@manegedeeendracht.nl