Pensionstalling

Als je een fijne plek zoekt voor je eigen paard of pony, dan is manege de Eendracht de uitgelezen plek daarvoor. Je kunt beschikken over een prima accommodatie en daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor buitenritten. 

We hebben de keuze uit verschillende stallen, binnen of buiten.
De verzorging op stal wordt compleet door ons verzorgd. We voeren 2 x per dag brok en 3 x hooi of voordrooggras. Alle boxen zijn voorzien van waterbakjes die dagelijks worden gecontroleerd. 
Elke vrijdag worden alle stallen machinaal uitgemest met de Purple Packer en voorzien van een lekker nieuw strobed. De rest van de week worden ze opgestrooid. Het is ook mogelijk om vlas in de box te krijgen. Daarvoor worden extra kosten in rekening gebracht. 

Er zijn een aantal paddocks waar je in de winter je paard lekker een poosje buiten kunt laten lopen. Je moet je paard er zelf in zetten en er weer uit halen. 

De paarden en pony's kunnen vanaf april tot ongeveer eind oktober in de wei. Je box blijft het hele jaar beschikbaar, ook als de paarden op de wei lopen. Uiteraard zijn de weiden allemaal netjes omheind en voorzien van waterbakjes. Wij zetten je paard of pony voor je in de wei.  

In de wasplaats kun je je paard lekker naverzorgen met koud en warm water. Er zijn ruime zadelkasten die goed afsluitbaar zijn. De zadelkamer zelf wordt 's avonds ook afgesloten voor de veiligheid. 


Uitgebreide informatie en foto's van de accommodatie vind je hier. 

Wij zijn aangesloten bij de FNRS en sluiten met al onze pensionklanten een een Pensionovereenkomst af. Voor meer informatie kijk je onder het kopje FNRS. 

Voor een overzicht van van alle tarieven zie de prijslijst.