Nieuws

 

 

Van 22 december 2018  tot en met dinsdag 1 januari zijn wij gesloten.

In de week tussen kerst en oud en nieuw is de manege gesloten. En genieten we met z'n allen van een kleine 'vakantie'. De paarden hebben dan ook een weekje vrij, dus de lessen gaan dan niet door! 

 

5 sterren!! 

Oktober 2017 kregen wij bezoek van de FNRS voor de sterrenkeuring. Ze hebben dan een hele lijst met onderdelen waarvoor je punten kan krijgen. En afhankelijk van het aantal punten krijg je sterren. Nou hebben wij het laatste jaar weer veel opgeknapt. Zo is er bijvoorbeeld een longeercirkel gekomen, en hebben we voor alle paarden en pony's dezelfde mooie dekjes. Alles bij elkaar hebben we voldoende punten verdiend om 5 sterren te krijgen! Daar zijn we natuurlijk ook heel erg trots op! Tijdens de 35+ dressuurdag op 25 november komt er iemand van de FNRS om het nieuwe bord officieël te overhandigen. 

 

 

Manege gesloten

In de week van maandag 31 juli tot en met zondag 6 augustus zijn wij gesloten. De lessen van deze week gaan niet door, en ook de kantine
is dan niet open. Wel gaan dat weekend de buitenritten door, en als je deze week een plekje reserveert op de camping is dat ook geen probleem!

 

Nieuw manegepaard

Dit is Serena de Laubert, ons nieuwe manegepaard. Wil je meer over haar weten, klik dan hier. 

Inschrijving ponykampen
Je kunt je inschrijven voor 1 van onze ponykampen deze zomer. In een aantal weken is nog ruimte. Naast de gewone zomerweken is er weer een mini-ponykamp voor de jongere ruiters of diegene die een hele week niet ziet zitten. NIEUW is het 16+ trainingskamp voor de iets oudere, gevorderde ruiter, waarbij de nadruk meer op de lessen zal liggen. Al is er natuurlijk genoeg ruimte voor gezelligheid. Wil je er alles van weten, klik dan hier. 


Inzamelpunt voor stichting de Paardenkamp
Sinds kort kun je bij ons in een verzamelbox lege cartridges en oude telefoons inleveren. Die zamelen wij in voor Stichting de Paardenkamp, het nationale rusthuis voor oudere paarden en pony's. Wil je er meer van weten, klik dan hier. Neem voortaan dus je lege catridges en telefoons mee naar de manege of wordt donateur en geef een paard of pony een mooie oude dag. 


Enkele boxen vrij
Als je een fijne plek zoekt voor je eigen paard of pony, dan is manege de Eendracht de uitgelezen plek daarvoor. Je kunt beschikken over een prima accommodatie en daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor buitenritten. We hebben nog enkele boxen vrij. We hebben 2 binnenbakken, 2 buitenbakken en een grote buitenpiste, paddocks, binnen- en buitenboxen, voldoende weiland, een wasplaats en nog veel meer om jou en je paard of pony het helemaal naar de zin te maken.

Kijk onder het kopje accommodatie voor een uitgebreide fotoreportage en onder het kopje pensionstalling voor meer informatie.