Minicamping

Bij onze manege hebben we Minicamping "de Eendracht". http://www.minicampingdeeendracht.nl   Op onze camping kunt u genieten van rust, privacy en ontspanning.

De camping ligt naast de manege en is gelegen tussen Serooskerke en Vrouwenpolder op fietsafstand van het strand en het Veerse Meer. Vrouwenpolder wordt ook wel de entree van Walcheren genoemd. De badplaats ligt aan de een van de krachtigste waterkeringing ter wereld, de Oosterscheldekering. Met natuurgebied Oranjezon en het Veerse Meer binnen bereik en een uitgebreid aanbod aan winkels en horeca, is het een dorp met voor ieder wat wils. Ook ligt het vlakbij het historische stadje Veere, dat een bezoek meer dan waard is. 

Lekker luieren in de zon, urenlange strandwandelingen maken met de neus in de wind, fietsen, zwemmen, vissen of surfen. Wandelen of fietsen over stille wegen, langs een bonte afwisseling van akkers en weiden of door pittoreske dorpjes. Leuke uitstapjes kunt u maken naar Middelburg, Veere of Vlissingen of naar de Deltawerken in de Oosterscheldemonding. Via de westerscheldetunnel een bezoek brengen aan het eeuwenoude Brugge of Knokke in Belgie is ook zeker de moeite waard.

U kunt bij ons komen met uw eigen caravan, tent of camper. De camping is geopend van 15 maart tot en met 15 oktober.

Voor meer informatie kunt u mailen of telefonisch contact opnemen