Lesovereenkomst

Je hebt ervoor gekozen bij ons te komen paardrijden. Een goede keuze!

Eén van de voordelen van het ondertekenen van de lesovereenkomst, is het FNRS Ruiterpaspoort dat je ontvangt zodra de lesovereenkomst een feit is. Met het ruiterpaspoort heb je een aantal voordelen, zoals de zekerheid van een goede opleiding, lidmaatschap van de KNHS, deelname aan de FNRS proevendagen, een extra ongevallenverzekering en een paardentijdschrift in de bus. Het paspoort kost maar € 20,00 per jaar.


Het ruiterpaspoort is persoonsgebonden en bij het stoppen met paardrijden op een FNRS Ruitersportcentrum moet je deze zelf opzeggen bij de FNRS. Wijzigingen, bijvoorbeeld een adreswijziging, moet je ook zelf door geven aan de FNRS. Dit kan makkelijk via www.fnrs.nl of door een mailtje te sturen naar contacten@fnrs.nl. Vergeet hierbij niet je ruiterpaspoortnummer te vermelden. Als je wisselt van FNRS Ruitersportcentrum blijft je paspoort behouden zodat je verder kunt gaan met je opleiding. 

Zowel het aanvraagformulier als de lesovereenkomst moeten worden ondertekend en bij ons worden ingeleverd. Daarna wordt het ruiterpaspoort aangevraagd. 

 
Download hier de FNRS Lesovereenkomst
Download hier het aanvraagformulier