'Leer paardrijden met plezier'

In mei 2016 is er een nieuw boek uitgekomen 'Leer paardrijden met plezier'. Dit is het gevolg van een succesvolle samenwerking tussen de KNHS en de FNRS. Het boek is een mooie aanvulling op de lessen op de manege. De theorie zorgt voor een goede basiskennis over de verzorging en het rijden, die je ook nodig hebt om de examens tijdens de FNRS proevendagen te maken en je diploma te krijgen. 

In het vernieuwde boek is meer aandacht voor de verschillende disciplines in de paardensport, welzijn en verzorging. Daarnaast sluiten de nieuwe proeven nog beter aan bij de KNHS proeven en is het doorstromen naar de BB of B dus makkelijker. 

Het boek kost € 14,95 + € 6,95 verzendkosten. Als je een boek wilt hebben kunnen wij dat voor je bestellen. Ze zijn namelijk niet in de winkel te koop. Meer informatie over het boek vind je hier. 

Nieuwe dressuurproeven
Op 1 april 2016 is er een nieuw proevenboekje verschenen. Daarin staan alle dressuur- en menproeven van de KNHS wedstrijdsport vanaf de klasse BB. In  het nieuwe boekje zijn ook de nieuwe F-proeven opgenomen. Het dressuurproevenboekje is bij de meeste ruitersportzaken verkrijgbaar en kost ook € 14,95.
Er is ook een app beschikbaar waarop je de proeven kunt downloaden. Klik hier voor meer informatie hier over.