Kort verblijf

Vakantie
Wat is er nu mooier dan een vakantie in het Zeeland met je eigen paard of pony. De Eendracht is prachtig gelegen vlakbij het dorpje Vrouwenpolder. Je kunt vanaf de manege prachtige buitenritten maken, eventueel onder begeleiding van een van onze instructeurs. Je bent in 15 minuten op het strand (van 1 mei t/m 15 september is het rijden op het strand tussen 10.00 en 19.00 uur niet toegestaan) en er ligt op Walcheren een uitgebreid ruiterroutenetwerk, waar de Eendracht middenin ligt. Ook voor aanspanningen is het een prachtige uitvalsbasis voor het maken van een heerlijke rit. 

Voor € 30,00 per nacht  kun je het volgende verwachten:
- een binnen- of buitenbox gestrooid met stro, 
(vlas kost € 5,00 extra per nacht)
- volledige verzorging 
- hooi en voer
- weidegang (in overleg)
- gebruik van de paddock (in overleg)
- gebruik van de spuitplaats
- gebruik van de binnenbakken, buitenbakken en eb- en vloedpiste
- gebruik van een zadelkast is niet bij de prijs inbegrepen

Je kunt je verblijf ook combineren met een kampeerplaats op onze minicamping. Klik hier voor informatie
Mocht de caravan bezet zijn en u wilt niet kamperen, dan adviseren wij  www.hofchristina.nl op ongeveer 1,5 km afstand van de manege.

Evenementen/clinics
Ook tijdens evenementen of clinics kan het fijn zijn om je paard een tijdelijk onderkomen te bieden in een box. Bij grotere evenementen is het belangrijk om op tijd te reserveren om zeker te zijn van een box. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. We proberen binnen het redelijke met ieders wensen rekening te houden. Hiervoor gelden soms afwijkende prijzen.