FNRS proevendagen en KNHS oefendressuur

Regelmatig organiseren wij FNRS proevendagen. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat, klik dan hier. 

In de winterperiode is er het FNRS/manege kampioenschap dressuur en springen. Vanaf het indoor seizoen 2016/2017 hebben we dat in samenwerking met het clubkampioenschap van RV Se-ros georganiseerd. Het is een competitie over vier wedstrijden, waarbij de beste drie resultaten meetellen voor de titel. 

Tijdens het zomerseizoen organiseren we ook FNRS proevendagen. Dit is op dagen dat er ook een officiele outdoor KNHS dressuurwedstrijd is, georganiseerd door Manege de Eendracht. De FNRS proeven rijden we binnen. Voor de FNRS rubrieken kun je je inschrijven via de lijst in de kantine. Het zijn losse wedstrijden, dus niet zoals in de winter een competitie. Daarnaast is er ook in de zomer een impuls/oefenrubriek met KNHS-proeven voor ruiters die met een eigen paard of manegepaard willen starten. Deze proeven zijn ook binnen (20x40 bak). Je kunt je voor 1 of 2 proeven inschrijven.Je moet wel in wedstrijdtenue verschijnen. Inschrijven kan via het kopje Wedstrijdinformatie. 

De kosten zijn € 10,00 per proefje voor zowel de FNRS, de impuls rubrieken als de FNRS springwedstrijden. Als je  moet afzeggen nadat de startlijst op de website is verschenen, ben je wel het inschrijfgeld verschuldigd. 

 

 

Kampioenen indoor seizoen 2017/2018
Dressuur: Nadia Candeias
Springen: Marel Bomert

 

Kampioenen indoor seizoen 2016/2017. 
Springen: Noa Goeree
Dressuur: Amber Westerhof