Buitenritten


momenteel zijn er geen strandritten gepland

  
                    
Aanmelden via  info@manegedeeendracht.nl

 

Bijna het hele jaar door organiseren wij buitenritten voor gevorderde ruiters. De ritten zijn altijd onder begeleiding. Je kunt alleen of met een groep terecht, maar het is verstandig om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Deelname is op eigen risico, maar voor de veiligheid worden alle ruiters beoordeeld voordat we op pad gaan. Mocht bij de beoordeling blijken dat het beter is  vanwege je eigen veiligheid of de veiligheid van de groep om niet mee te gaan, krijg je GEEN geld terug. Het dragen van een veiligheidscap en rijlaarzen of chaps met jophers is verplicht. 

Wir organisieren das ganze Jahr Ausritte für geförderte Reiter. Die Ausritte sind immer mit Begleitung. Sie können alleine, aber auch als Gruppe teilnehmen. Wir empfehlen Ihnen um rechtzeitig zu reservieren, so daβ niemand enttäuscht werden muβ. Teilnahme ist immer auf eigenes Risiko. Um die Sicherheit gewährleisten  zu können, werden alle Reiter vor dem Ausritt auf ihr Können bewertet. Sollte sich bei dieser Bewertung herausstellen, daβ der Reiter für seine eigene Sicherheit und auch für die Sicherheit der Gruppe nicht mitreiten kann, erhählt der Reiter kein Geld zurück. Das tragen eines Reithelms und Reitstiefel (oder Jophurs und Chaps)ist verpflichtet.

Aanmelden is noodzakelijk, via de mail info@manegedeeendracht.nl of tel;0118-591384. De buitenritten gaan alleen door bij voldoende deelname en redelijk weer.

Strandritten
Als we naar het strand gaan rijden we eerst door het bos en de duinen. In vakantieperiodes rijden we een paar keer per week uit. Wel moeten we er rekening mee houden dat het in de periode van 1 mei t/m 15 september tussen 10.00 en 19.00 uur niet toegestaan is om met paarden op het strand te rijden. Ook kunnen we alleen als het eb is met de paarden op het strand. De echte liefhebber moet daarom wel eens vroeg uit de veren! Een strandrit duurt ruim twee uur en op een manegepaard of -pony zijn de kosten € 40,00 per persoon. Pensionklanten kunnen aansluiten bij de buitenrit voor € 10,00 per persoon. Ruiters met eigen paard van buitenaf kunnen aansluiten voor € 10,00 per persoon. Klik hier om te zien wanneer het eb of vloed is. 

Bosritten
Ook een heerlijke bosrit behoort tot de mogelijkheden. In de prachtige Walcherse natuur weet je nooit wat je tegenkomt. Herten en reeen verschijnen regelmatig op ons pad. In alle jaargetijden is het bos weer anders. Deze rit duurt anderhalf uur en kost op een manegepaard of -pony € 35,00 per persoon. Pensionklanten kunnen aansluiten bij de buitenrit voor € 10,00 per persoon. Ruiters met een eigen paard van buitenaf kunnen aansluiten voor € 10,00 per persoon.