Beginnerslessen

Voor wie wil kennismaken met de paardensport hebben wij beginnerslessen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij ons terecht, maar ook volwassenen die willen leren paardrijden zijn van harte welkom. We hebben daarvoor betrouwbare paarden en pony's en gemotiveerde instructeurs die je op weg kunnen helpen. Als het goed bevalt en je instructeur denkt dat je er klaar voor bent, dan kun je doorstromen naar de groepslessen. 

We snappen dat niet iedereen direct een compleet tenue aanschaft bij de eerste les. Een veiligheidshelm is beschikbaar bij de manege. Verder is het dragen van smalle (rij)laarzen of jophers met chaps verplicht. 


Beginnersles voor kinderen is er wekelijks op woensdag  van 14:00 tot 14:30 uur en van 16:30 tot 17:00 uur. Beginnersles voor volwassenen kan op afspraak. Ben je in de omgeving op vakantie, dan kun je voor de kinderen ook zo'n les boeken. In de vakanties is er bij veel animo soms en extra beginnersles om 13:30 uur. Aanmelden kan per mail via info@manegedeeendracht.nl of telefonisch via (0118) 591 384. De beginnerslessen duren een half uur. voor tarieven zie prijslijst 

De manege is aangesloten bij de FNRS. Hiermee ben je verzekerd van een uitstekende landelijk erkende ruiteropleiding in een veilige omgeving, onder begeleiding van deskundige instructeurs.