Inschrijven 25 november 35+ dressuurdag

Deze KNHS impuls  35+ dressuurdag wordt verreden in de binnenbak. Deelname is ALLEEN voor deelnemers van 35 jaar en ouder. Het is NIET voor winstpunten en ook NIET voor selectie. Er zijn een aantal leuke prijsjes te verdienen maar het is geen wedstrijd. Deelname kost € 10,00 per combinatie.We maken twee groepen en delen de deelnemers in op leeftijd en op niveau. Het programma is (afhankelijk van de deelname) ongeveer van 11 tot 17 uur. Als je meedoet moet je wel in wedstrijdtenue, of nette kleding. Voor optoming en dergelijke gelden dezelfde regels als bij een reguliere wedstrijd. Je hoeft GEEN startkaart te hebben en ALLE paardenrassen zijn welkom. 
 
Je kunt inschrijven voor de klassen: 

Paarden BB t/m Z2 (20x40 bak)

Feestavond met buffet
's Avonds is er voor alle deelnemers en introducees een gezellige feestavond met een stamppotbuffet. De kosten zijn 15 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen 10 euro. 

Met het invullen van dit formulier is je inschrijving definitief, je krijgt geen extra bevestiging. De maandag voor de wedstrijd kun je de startlijst op onze website terugvinden. Wijzigingen, vragen en afmeldingen kun je mailen naar marit@manegedeeendracht.nl.


 

Inschrijfformulier 25 november 35+ dressuur

BB
B
L1
L2
M1
M2
Z1
Z2