Inschrijven 12 november FNRS proevendag

Hier kun je je inschrijven voor de FNRS proevendag op zondag 12 september. Je moet hiervoor je lesovereenkomst hebben ingeleverd om je ruiterpaspoort aan te vragen. Heb je dat nog niet gedaan, doe dat dan snel, het is meestal zo geregeld. Doe je voor de eerste keer mee, overleg dan met je instructeur op welk niveau je kunt beginnen. Het beste is instromen in een oneven klasse, dan hoef je niet meteen theorie examen te doen, dat is alleen bij even klassen. Als je theorie examen wilt doen, moet je dat zelf aangeven in het formulier. 

LET OP:
ALS JE EENMAAL IN EEN KLASSE BENT BEGONNEN MOET JE DEZE VOLMAKEN EN JE MAG GEEN KLASSEN OVERSLAAN. JE MAG OOK NIET MEER TERUG NAAR EEN LAGER NIVEAU. JE MOET IN DE EVEN KLASSEN EERST THEORIE-EXAMEN DOEN VOORDAT JE DOORMAG NAAR DE VOLGENDE KLASSE. ALS JE IN EEN TE HOGE OF TE LAGE KLASSE UITKOMT WORDEN DE PUNTEN NIET GEREGISTREERD EN DOE JE NIET MEE VOOR DE PRIJZEN. 

Kijk onder het kopje FNRS op deze website voor alle informatie over het lidmaatschap en over het meedoen aan de proevendag. Je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de website van de FNRS. Ook als je wilt weten hoe het zit met het behalen van een diploma en wanneer je theorie examen kan doen, kun je daar meer informatie vinden. 

We rijden 1 proef van F1 t/m F12 niveau, deze keer de A-versie. De kosten op een manegepaard of -pony zijn € 10,00 en op een eigen paard of pony is dat € 8,00. Dit betaal je op de dag zelf. Als je moet afmelden nadat de startlijst op de website is verschenen moet je het inschrijfgeld betalen. 

Vraag gerust aan je instructeur of ze de proeven, of onderdelen van de proeven waar je moeite mee hebt eens met je doornemen. We proberen ook zoveel mogelijk rekening te houden met je eerste keus om op te rijden en ook vlak voor de wedstrijd in de les. Op de dag zelf is het de bedoeling dat de deelnemers ZELF VOOR EEN LEZER ZORGEN! We proberen er wel voor te zorgen dat er een instructeur aanwezig is om dit te begeleiden en te helpen bij het losrijden. 

 

Inschrijven FNRS 12 november

F1
F2
F3
F4
F5
F6
F7
F8
F9
F10
F11
F12

JA
NEE