FNRS proevendagen en KNHS oefendressuur

Regelmatig organiseren wij FNRS proevendagen. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat, klik dan hier. 

In de winterperiode is er het FNRS/manege kampioenschap dressuur en springen. Vanaf het indoor seizoen 2016/2017 hebben we dat in samenwerking met het clubkampioenschap van RV Se-ros georganiseerd. Het is een competitie over vier wedstrijden, waarbij de beste drie resultaten meetellen voor de titel. Dit was een groot succes, dus zo het er nu uitziet zal dit volgend jaar weer op dezelfde manier georganiseerd worden. 

Tijdens het zomerseizoen organiseren we ook FNRS proevendagen. Dit is op dagen dat er ook een officiele outdoor KNHS dressuurwedstrijd is.. De FNRS proeven rijden we binnen. Voor de FNRS rubrieken kun je je inschrijven via de lijst in de kantine. Het zijn losse wedstrijden, dus niet zoals in de winter een competitie. Daarnaast is er ook in de zomer een impuls/oefenrubriek met KNHS-proeven voor ruiters die met een eigen paard of manegepaard willen starten. Deze proeven zijn ook binnen (20x40 bak). Je kunt je voor 1 of 2 proeven inschrijven.Je moet wel in wedstrijdtenue verschijnen. Inschrijven kan via het kopje Wedstrijdinformatie. 

De kosten zijn € 10,00 per proefje voor zowel de FNRS als de impuls rubrieken. Als je  moet afzeggen nadat de startlijst op de website is verschenen, ben je wel het inschrijfgeld verschuldigd. 

De volgende wedstrijden staan op de agenda:
Zondag 14 januari
Zondag 18 maart (finale)

Hier onder zie je de kampioenen van het indoor seizoen 2016/2017. 
Noa Goeree won bij het springen en Amber Westerhof bij de dressuur.